Cookie Consent Settings
ΕΣΠΑ
Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

«Traveller’s Choice Award»

Image

 Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ένα πολύ σημαντικό γεγονός που έλαβε χώρα το τελευταίο διάστημα και που καταδεικνύει την ολοένα αυξανόμενη δυναμική του Μουσείου μας.

Πιο συγκεκριμένα, το Μουσείο απέσπασε το βραβείο επισκεπτών «Traveller’s Choice Award» του TripAdvisor για το 2024. Το εν λόγω βραβείο δίνεται σε επιχειρήσεις, αξιοθέατα, μνημεία και επισκέψιμους χώρους που λαμβάνουν σταθερά εξαιρετικές κριτικές από τους επισκέπτες του TripAdvisor και κατατάσσονται εντός του κορυφαίου 10% των προτάσεων του γνωστού ιστότοπου. 

Η βράβευση αυτή επιβεβαιώνει την απήχηση του Μουσείου και τις θετικές εντυπώσεις που καταγράφονται από τους επισκέπτες του, Έλληνες και ξένους.

Το βραβείο αυτό συνιστά έμπρακτη αναγνώριση και ηθική επιβράβευση των προσπαθειών που γίνονται διαχρονικά από τα στελέχη του Μουσείου, το Διοικητικό Συμβούλιο, τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Καλαβρύτων, τις Ενώσεις Καλαβρυτινών, των επώνυμων και ανώνυμων δωρητών.

Το βραβείο αυτό αποτελεί μια ακόμα υποχρέωση μας απένταντι στις επερχόμενες γενιές, ώστε το Δημοτικό Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος να συνεχίσει την προσπάθεια του για τη διατήρηση της Μνήμης και του αγώνα ενάντια στη Λήθη του παρελθόντος και της ιστορίας.

Κατηγορία